foto van modern kapsel

Kapseladvies

Online kapseladvies en kapselsoftware

kort kapsel
pixel
Home   |   Erg Korte Kapsels   |   Korte Kapsels   |   Halflange Kapsels   |   Lange Kapsels   |   Kapsels Testen   |   Verzorgingstips
pixel
pixel

Droog Haar

Droog haar is een veel gehoorde klacht bij vrouwen wanneer de seizoenen wisselen. Vooral in de winter, wanneer het haar blootgesteld wordt aan extreme temperatuursveranderingen, kan het haar zijn natuurlijke vocht verliezen. Dit vochtverlies moet hersteld worden en de beste manier om dit te doen is via het gebruik van een conditioner die rijk is aan vochtinbrengende bestanddelen. Zo kan het haar vocht aantrekken en vasthouden.
 
Een andere manier om het haar te bevochtigen is door het gebruik van essentiŽle vetzuren. De hoofdhuid produceert haar eigen essentiŽle vetzuren in de vorm van talg, wat geproduceerd wordt door de haarfollikel. Wanneer het haar echter langer wordt, wordt het ook moeilijker voor het talg om zich op natuurlijke wijze te verdelen langs de haarschacht. Eťn van de makkelijkste manieren om essentiŽle vetzuren te vinden (en ťťn van de beste manieren) is saffloerolie (of distelzaadolie).
 
U kunt die olie gebruiken om de ontbrekende essentiŽle vetzuren in langer haar te vervangen door ťťn of twee druppels olie in uw handpalmen te doen en die samen te wrijven om de olie gelijkmatig te verdelen. Er mag slechts genoeg olie zijn om de huid van uw handpalmen te doen glanzen. Gebruik uw handpalmen om de olie op de punten van uw droge haar aan te brengen door met de vingers door het haar te kammen om de olie zo gelijkmatig mogelijk te verdelen. De olie zal geabsorbeerd worden en zal helpen om de conditie van uw haar te herstellen.
 
pixel
Kapsels Advies     Privacy     Contact