foto van modern kapsel

Kapseladvies

Online kapseladvies en kapselsoftware

kort kapsel
pixel
Home   |   Erg Korte Kapsels   |   Korte Kapsels   |   Halflange Kapsels   |   Lange Kapsels   |   Kapsels Testen   |   Verzorgingstips
pixel
pixel

Vettig Haar

Er is nog een veel voorkomend probleem dat makkelijk te bestrijden is. Wanneer u te kampen hebt met een overproductie van haaroliŽn, dan is het belangrijk om het haar zo zuiver mogelijk te houden. Dit kan in sommige gevallen inhouden dat u het dagelijks moet wassen. Denk er juist aan om uw haar zo zacht mogelijk te behandelen wanneer het vochtig is en dit om beschadiging te voorkomen.
 
Gebruik een milde shampoo als u van plan bent om uw haar dagelijks te wassen Ė zoals een babyshampoo Ė en was het haar met erg warm water, maar spoel daarna de shampoo uit met koud water. Dit helpt om de poriŽn in de hoofdhuid te doen sluiten en de olieproductie te doen vertragen.
 
Als u het verder nodig vindt om uw haar wat op te frissen tussen twee wasbeurten in, gebruik dan een katoenen doekje en een mild product, zoals toverhazelaar en dep de hoofdhuid daar waar het haar het meest vettig is.
 
Vermijd het gebruik van zware conditioners en gladmakende producten op basis van olie, want die zullen het haar alleen maar vettiger maken. Probeer verder ťťn keer per dag het haar te borstelen (maar alleen wanneer het volledig droog is) met een borstel met natuurlijke haren om de natuurlijke oliŽn in het haar langs de haarschacht te helpen verdelen. Borstel het haar niet tť veel, ga gewoon met de borstel van voor naar achter langs de hoofdhuid en dan van achter naar voor, tot je de hele hoofdhuid volledig behandeld hebt.
 
pixel
Kapsels Advies     Privacy     Contact